Intervju med mine med-vapere :)

Dette har vært ganske spennende, å se hvorfor disse 5 har gått over til vaping (damp), hva de bruker og fremtidige planer :)  Håper dere leser dette og ser hvor bra det er og fordelene med å bytte fra røyk til vaping/damp. 

Har fått hjelp av 5 veldig flotte personer som hadde lyst til å hjelpe meg, kjenner kun 1 av disse på listen og de andre 4 meldte seg frivillig, jeg har også fått et bilde av vaperene de bruker :)  Disse er alle medlemmer av Norske Dampselskap på facebook :) 

De har alle fått de samme spørsmålene og her er de: 

1. Hvorfor ville du begynne med vaping?
2. Hva er de største forandringene du har merket siden du byttet fra røyk til vaping?
3.Hvordan føler du deg nå, iforhold til for 1 år siden?
4. Hvordan har det vært å bytte? (vanskelig/lett)
5. Sluttet du med en gang med sigaretter eller hadde noen innimellom?
6. Hva slags vaper har du?
7.Hva bruker du helst av smaker?
8. Hva slags nikotin styrke har du?
9. Kommer du til å slutte helt med nikotin? (hvorfor/hvorfor ikke, trenger ikke svare hvis du har slutta med nikotin)

 

Magnus Kaspersen Haugland:

 

1. Så flere gjore det på youtube, folk jeg fulgte. Begynnte mer av nysjerrighet enn slukke tørsten. Men plutselig funket det bedre enn noe annet så da ble røyk lakt vekk, men fortsatte enda og snuse. Noe jeg nå har sluttet med.

2. Var lettere og puste. Kondisen ble merkbart bedre bare av sluttingen uten noen spesiell trening. Merket dette etter 3-4uker. Var lettere og gå opp og ned til butikken enn før!

3. Begynnte og dampe med små ego penner for omlag 4 år siden. Mye av og på, så ikke stor forandring siste året. 

4. For meg var det uten tvil lett. Liker du tobakksmaken? Da får du mangen forskjellige tobakksmaker, med hint av mentol om enn vil. Samt er det uendelig med smaker du kan kjøpe, lage, costumize.. er det en smak i virkeligheten finnes den i ejuice! Alt i fra tobbak, til kaker, til frukt og drinker. Populært blandt flere er f.eks cola eller cheesecake! Samt kan du velge hvilke nikotin styrke du liker best og trappe ned om du vil, lettere!

5. Sluttet med sigaretter fort, etter som det var ganske hysj hysj att jeg røykte. Så var lett og komme utav. Damping og snus holdt meg lenge men som sagt sluttet med snus for noen måner siden.

6. Vapene eg har er ikke så mangen.. men lista kommer:
Coolfire IV
Joyetech supreme
Innokin VTR
Og minst og definitivt ikke minst itaste 134!
Samt en m16 mod!

Tanker har eg 3-4 eg ikke husker navne på inkl 2 RDA samt:
Av Kengertech her eg subtank, subtank mini, toptank mini
Og en Isub Uttrykksikonet smile

7. Min all day vape, favoritt smak må være black and blue eg blander selv med 12mg nikotin!

8. Alt i fra 12-18 og 24. Men holder meg mest mellom 12 og 18 

9. Er usikker, kanskje, kanskje ikke.. Kan være litt nikotin avhengi som de fleste av oss er og er ikke noe gøy og være rundt meg om jeg ikke har fått nikotinfixen min

Annet eg kan si om damping er att alle skrekk historier enn leser på internett, mange er ikke sanne i det hele tatt eller påført av rein IDIOTI!! Ikke tro alt du leser. Ta deg en tur innom Norsk Dampselskap på facebook og les litt. Er det noe du lurer på er det bare og spørre. Damping er nåtiden. Tenk på røyk som en gammel Nokia og damping/vaping som en Iphone 6s eller Samsung galaxy S7!

Damping vil bli lov mange plasser hvor røyk ikke er tillat, nettopp for det er mye mindre helsefarlig. Håper dere som leser dette med sigaretten i hånden hiver den, går inn på dampshop.no og bestiller ett starterkit! Du har ingenting å tape og alt å vinne :) 
 

Sandra Skauge:

1. Merka godt på lommeboken at tobakken ble dyrere og dyrere pluss at jeg sleit veldig med kronisk bronkitt samt tung i pusten.

2. De største forandringene er at jeg ikke har merket noe til bronkitten etter jeg begynte å vape og lommeboken tar det litt bedre hehe.

3. Mer energi og mer livsglede, har også gått fra å være en frysepinne til å kunne gå ute i t-sjorte nå på vinteren

4. De 3 første dagene sleit jeg grusomt men etter det så har det gått som en lek i grunn

5. Jeg sluttet på dagen og har enda ikke sprukket (superstolt)

6. Akkurat nå bruker jeg istick 100w med aspire atlantis tank

7. Jeg bruker for det meste kremete, fruktige smaker. Min favoritt er blåbær/bringebær med en 'dash' marshmallow 

8. Veksler mellom 12 og 6 mg

9. Målet mitt er at jeg tilslutt damper 0mg nikotin. Hvorfor hmm nei si det er vell på grunn av at jeg føler for å slutte helt med nikotin
John Martin:

1. Jeg ønsket og komme bort fra sigaretten, og for å spare penger.

2. Jeg er varm på føttene igjen og lunge kapasiteten min er omtrent tilbake til Normalen.

3. I bedre form og mer sosial

4. Har krevd litt viljestyrke men ellers ganske lett.

5. Hadde noen innimellom, men kjøpte ikke selv.

6. Har en Koopor plus 200w, med en oczy rda dripper og en Smok TFV4 dual clapton coil.

7. Red Astair er en klar favoritt (Litt minty, litt som drops).

8. 12 til 6mg startet på 26mg for 3 måneder siden.

9. Ja, kommer helt klart til og slutte med nikotinen, men har satt stor pris på og hatt muligheten til og starte høyt og gå nedover. Grunnen til at jeg skal slutte med nikotinen helt er fordi jeg syns det er helt unødvendig å trykke i kroppen, men ingenting annet har funket før dampen.

Yvonne Reinholdtsen:

1. Jeg ville bare prøve å redusere røyking, men endte opp med å slutte med røyking.

2. Bedre smakssans og slutt med røykehoste.

3. Jeg føler meg mye bedre. Hoster ikke, har bedre smakssans, kondis og luktesans.

4. Det var utrolig lett å bytte.

5. Jeg dampet i 3 dager med litt røyk innimellom, deretter var det kun damp.

6. Jeg har en Istick 30 W og en 20 W. Og en Istick basic.

7. Jeg liker best frukt og kaffesmaker.

8. Jeg bruker litt 12 mg og litt 6 mg.

9. Vet ikke om jeg kommer til å slutte helt med nikotin, men har redusert masse. Jeg koser meg med smakene og litt nikotin tror jeg ikke er farlig. 

Andre Bendigtsen:

1: Jeg fikk prøve en EGO-penn av en gammel kollega, og syntes det virket litt high tech og stilig. Bestilte meg den samme pennen fra England, og derfra ballet det på seg med utstyr.

2: De største forandringene er nok at luktesansen har kommet tilbake. Det samme har blodsirkulasjonen, og pusten har blitt bedre. Kondisjonen også.

3: Omtrent som for et år siden.

4: Det var svært lett å bytte. Det øyeblikket jeg hadde pakket opp den første EGO-pennen og tatt et trekk var det øyeblikket tobakken begynte å tørke. Har ikke rørt sigaretter siden.

5: Jeg sluttet med en gang.

6: Jeg har en skuff full. Alt fra enkle spinnere til mek mods, til det mest avanserte. 

7: Smaker bytter jeg gjerne på, men de smakene det går mest i generelt sett er nok custards og fruktsmaker. Tobakkssmaker i ny og ne.

8: 3-6mg på sub ohm og 12mg ellers (Sub ohm er motstand i fordamperhodet/coilen under 1 ohm, og man tar gjerne direkte lungetrekk med lavere nikotinstyrke når man damper på lav motstand.).

9: Nei, ikke så lenge det blir overkommelig å få tak i trygg nikotin. Jeg liker nikotin og effekten det gir, samt at smaken på juicen ikke er den samme nikotinfri.

Jeg vil forsåvidt få med at jeg så godt som utelukkende damper selvblandet, og dermed har mulighet til å tilpasse smakene slik JEG vil ha dem.

 

 

 

Gratulerer med kvinnedagen og ha en fin dag! :) 
 

#vape #damp #dampere #vapere #norskdampselskap #smak #helse #blogg #intervju #flott #fantastisk #tirsdag #forskjell #bedre #røyk #røykere #exrøykere #hverdag #sunt #sunnere #livsstil #sunnereliv #livet #liv 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VapeNorge

VapeNorge

24, Porsgrunn

Jeg er ei jente på 24 som nå har sluttet å røyke og gått over til vaping. Jeg kommer til å gi dere nøyaktig informasjon uansett hva det måtte være. Jeg bruker 18mg nikotin i mine flasker med E-juice, men har prøvd både 12mg og 24mg.

Kategorier

Arkiv

hits