Nytt!

Fikk så mye nytt i dag og jeg er så spent på å prøve alt sammen :D Har nettopp satt meg ned for å lukte litt på alle smakene; Kokosnøtt, klementin og sitron, sitron, solbær, vannmelon og pasjonsfrukt. Siden jeg har gledet meg mest til klementin og sitron, valgte jeg å ta en liten smak av den først. Ahhh! Den var kjempe god! Frisk og fin i smaken. For denne smaken tror jeg en må være glad i frukter, kanskje spesielt sitrusfrukter. Når jeg har fått dampet meg ferdig på denne skal jeg prøve de andre jeg har :) 

Ikke glem å rense ofte hvis du bruker flere forskjellige forskjellige smaker :) 

 

I løpet av uka vil jeg poste et intervju med ei som har vært røykfri i 223 dager i dag. Hun har vært veldig flink syns jeg! :) Dere skal få høre hvordan det har vært, hva hun synes, hva hun bruker, hvordan hun føler seg nå og hvordan hun følte seg for 1 år siden. 

 

Nå skal jeg endelig få vist dere hva jeg har fått :D 

Helebestillingen, uten automizere :)

30ml flaske


10ml flaske
VG-Juice

 

God mandag alle sammen <3

 

#vaping #blogg #helg #mandag #blåmandag #goddag #happy #nytt #nybestilling #helse #godtliv #godt #damp #damping #norskedampselskap #kos #sunt

5 kommentarer

Becca - The Vegan

07.03.2016 kl.15:39

Kult, hva bruker man de til?

VapeNorge

07.03.2016 kl.15:50

Becca: Man bruker det til vapere, det er en maskin som lager en form for damp i stedet for røyk. hvis du leser her kan du lese mer om det: http://vapenorge.blogg.no/1457039100_hva_er_vaping.html :)

Man trenger ikke nikotin i det for å nyte smaken av det :)

eveliin

07.03.2016 kl.17:11

kult :D

VapeNorge

07.03.2016 kl.17:28

eveliin: Ja :) Det er ihvertfall et veldig godt alternativ :)

Viggo S

27.03.2016 kl.04:23

Hadde det ikke vært for vaporizeren min og ejuice ville jeg aldri klart å kutte røyken.

Syns det er på høy tid at dette blir lovlig for salg (det er lovt å eie men ikke selge) i Norge, men spørs om det skjer sånn med det første...

Heldigvis finnes det "bakveier" for kjøpe både juice og utstyr😗💨🍉🍇

Finfin blogg forresten👍🏼 keep it up! 🙂

Skriv en ny kommentar

VapeNorge

VapeNorge

24, Porsgrunn

Jeg er ei jente på 24 som nå har sluttet å røyke og gått over til vaping. Jeg kommer til å gi dere nøyaktig informasjon uansett hva det måtte være. Jeg bruker 18mg nikotin i mine flasker med E-juice, men har prøvd både 12mg og 24mg.

Kategorier

Arkiv

hits