Forandring fryder! :)

I går fikk jeg laget en ny header og i dag skal det endelig komme opp et profilbilde! :) Gleder meg veldig! Hva syns dere om min nye header? 

 

Etter at jeg byttet over til vaping har jeg følt meg bedre og pusten kommer sakte men sikkert tilbake. Fordelen som jeg syns er at jeg kan sitte inne og ikke avbryte jobb eller annet jeg gjør fordi jeg må ut en tur. Må også legge til at det er mye billigere enn røyk og med valget av hvordan forsendelse jeg ønsker kan jeg få pakken min rett hjem på døra! Pakkene mine har aldri tatt mer enn 2 dager for å ankomme, bortsett fra denne gangen da jeg bestilte rett før helga. Det er jo min "feil". 

Firmaet jeg bestiller i fra, e-trekk.no, har god leveringstid og kjapp kundeservice. Jeg sendte en mail om at jeg hadde fått feil batteri og mindre enn 3 minutter senere hadde jeg fått en mail tilbake hvor de beklaget og sendte ut et nytt et med en gang. Jeg kunne til og med beholde batteriet som var feil inntil jeg fikk det som var riktig. De har rimelige priser på det meste, men som alle andre firmaer har de merker som er dyrere og i min mening, verdt det hvis man vil ha noe helt spesielt! Som for eksempel din helt spesielle blanding for ditt stjernetegn. Min stjernetegn blanding passer helt ypperlig til meg. 

Horoskop: Steinbukken
Smak av nybakt jordbær og makronkake med kremfløte Toppet med vaniljekrem, fløte og friske jordbær (e-trekk sin beskrivelse). 

Mmm!

 

Jeg har ei venninne som røyker, hun har før prøvd uten nikotin og følte at det ikke var noe for henne. Her om dagen ga jeg hun en liten smak av min vaper og hun syns dette var mye bedre, man kunne kjenne smaken, som da var vannmelon og at det var nikotin (12mg) i det. Det er virkelig verdt et forsøk uansett om du tenker på å slutte eller bare vil bli kvitt den ekle røyklukten! :) 

God helg alle sammen! :)

 

#header #nyheader #helg #lørdag #steinbukken #horoskop #røyk #slutt #røykeslutt #effektivt #smak #smaker #nam #helse #forandring #fredag #etrekk #e-trekk #sparing #damp

2 kommentarer

Andrea Indrehus

05.03.2016 kl.15:12

Nå måtte jeg kikke på flere innlegg her for å forstå hva vaping er! hehe.

Gratulerer så masse med røykeslutt :) Ha en fin helg.

VapeNorge

05.03.2016 kl.15:18

Andrea Indrehus: Hehe, blir kanskje sånn når man skriver fortsettende innlegg ;) Tusen hjertelig takk! ha en fin helg du også! :)

Skriv en ny kommentar

VapeNorge

VapeNorge

24, Porsgrunn

Jeg er ei jente på 24 som nå har sluttet å røyke og gått over til vaping. Jeg kommer til å gi dere nøyaktig informasjon uansett hva det måtte være. Jeg bruker 18mg nikotin i mine flasker med E-juice, men har prøvd både 12mg og 24mg.

Kategorier

Arkiv

hits