Hva er vaping?

Hei alle vapere, ikke-vapere og dere intereserte :) 

Vaping er en mer vennlig form for røyk, damp som mange kaller det. Fra det jeg har hørt og lest skal det ikke være noen skadelige effekter. Man kan trappe ned på nikotinmegden og gå helt til 0mg nikotin og bare kose seg med smaken. Det er så mange smaker å velge i!

Det er nå 1 uke siden jeg startet med vaping og jeg har ikke tatt i en røyk siden det, syns egentlig røyk lukter skikkelig vondt nå. Jeg har heller ikke følt for å ta meg en røyk :) Jeg har testet litt fram og tilbake med mg av nikotin, der jeg bestiller i fra så har de valget mellom 0-6-12-18-24mg niktoin. 0 og 6 har jeg ikke prøvd ennå siden jeg egentlig er litt skeptisk til at det er så lite niktoin i det. 24mg ble ganske heftig, det føltes ut som om halsen min ble revet ut. Prøvde så 12mg, den var veldig deilig rev ikke i halsen, men jeg ble sittende å vape mer enn med 24mg. Jeg har da kommet fram til at 18mg er perfekt til meg.

Hva som passer meg, passer nødvendigvis ikke for deg. Prøv deg fram ;) 

Jeg har gått til innkjøp av VG-væske som forhåpentligvis dukker opp i morgen! VG væske er en væske hvor glycerinen er vegetabilsk. Noe som gjør at væsken er tykkere, og gjør det mer røyk aktig :) 

Man får kjøpt starter kit til en god penge på de fleste sidene jeg har besøkt og man kan oppgradere vaperen etterhvert som man føler for det. Det er flere deler som må byttes ut etter en viss tid fordi det rett og slett er slitedeler. Disse er billige, jeg betalte ca 25 kr for en atomizer, det er dette som lager "røyk" og som slites ut etter noen mnd. Jeg kjøpte en ekstra for å ha i reserve eller når den faktisk må byttes ut. 

 

Tenkte jeg skulle vise dere litt av hva jeg har og når jeg får resten så skal jeg ta noen flere bilder! :) 
Fra venstre: Pepsi, Ice mint, tutti frutti, vannmelon & jordbær

Opplevelse: Pepsi - God på smak, Tutti Frutti - God på smak, men litt for søt for meg, Vannmelon - Himmelsk, veldig god på smak, Jordbær - God på smak
 

 

Mitt batteri, clearomizer, automizer, tip og litt E-juice som jeg har fylt opp med (vannmelon ;)  )

Sånn ser den ut når den er satt i sammen :) 

 

Happy Vaping! :D 

 

#helse #vaping #norge #blogg #torsdag #vinter #tips #hverdag #bedrealternativ #sparing #etsunnereliv #damp

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

VapeNorge

VapeNorge

24, Porsgrunn

Jeg er ei jente på 24 som nå har sluttet å røyke og gått over til vaping. Jeg kommer til å gi dere nøyaktig informasjon uansett hva det måtte være. Jeg bruker 18mg nikotin i mine flasker med E-juice, men har prøvd både 12mg og 24mg.

Kategorier

Arkiv

hits